top of page

BLI MED

Ålesund Kammerkor Arrangementer
Ålesund Kammerkor Bedrifter
Ålesund Kammerkor Feiring
Ålesund Kammerkor Jubileum
Ålesund Kammerkor Feiring
Ålesund Kammerkor Naturen - blåtur?
Ålesund Kammerkor Arrangementer
Ålesund Kammerkor Feiring
Ålesund Kammerkor blåtur..?

BLI KORMEDLEM

Ønsker du å synge sammen med oss? Når nye sangere tar kontakt, inviterer vi til å delta på en korøving. Vi håper dette inspirerer til å prøvesynge for kunstnerisk leder som gjør vurdering om medlemskap i koret. Det er en fordel om du har noteforståelse. Mye av innstuderingen gjøres mellom øvinger, slik at vi jobber med samklang og formidling på øving. Ta kontakt med kunstnerisk, eller styrets leder for å avtale tid. Velkommen! 

BLI SPONSOR

Ålesund Kammerkor er på utkikk etter sponsorer. Vi ønsker å være en spydspiss på nordvestlandet innen kormusikk og har behov for støtte for å kunne realisere våre prosjekter. Vi diskuterer gjerne fordeler for ditt firma for å gå inn i et sponsorsamarbeid med oss. 

BESTILL ÅLESUND KAMMERKOR

Skal dere ha et firma arrangement, jubileum, festival, konferanse eller lignende enten i nærings- eller privat sammenheng, kan koret leies inn for oppdrag. Det kan være hele koret, eller en gruppe sangere, alt etter det som er best for arrangementet. Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut hvordan vi kan bidra til å skape den ekstra stemningen for arrangementet ditt. 

KORETS STYRE 2021-2022/-23

Styrets leder: Vidar Punsvik

Nestleder: Øystein Molvær

Kasserer: Odd Håkon Kildehaug

Sekretær: Beate Kipperberg

Styremedlem: 

Varamedlem: Elisabeth Sæther, Synnøve Eidem

Web-ansvarlig: Anne Bente Skjellum

bottom of page